Sokol Ústí

08.09.2013 08:33

Dolany trefily penaltu, pak odolaly ostřelování. Vezou bod
TJ Sokol Ústí – FC Dolany 1:1 (0:1)
Ústí – Středeční vložené kolo krajského přeboru bylo na trávníku v Ústí ve znamení zápasu mezi domácím týmem TJ Sokol a hosty z FC Dolany.
Diváci viděli již druhou letošní remízu domácích, tentokrát opět padla na každé straně jen jedna branka.
Zápas byl bojovný a atraktivní. Na obou stranách si útočníci tvořili šance, v koncovce ale často chybovali.
K prvnímu zajímavému momentu došlo po půlhodině hry. Hostující útočník byl v šestnáctce ve vyložené příležitosti sražen k zemi, a tak dostaly Dolany příležitost pokutového kopu. Ten s přehledem proměnil Čech – 0:1.
„Udělali jsme chybu, za kterou jsme byli potrestáni. Po přestávce jsme na soupeře tlačili, obrat ve skóre se nám ale nepodařil. Vyrovnání totiž přišlo příliš pozdě," komentoval trenér TJ Sokol Ústí Zdeněk Hoffmann.
Zároveň vyzdvihl výkon brankáře hostí.
„Zlikvidoval nám spoustu příležitostí. Sice jsme měli více ze hry a doma jsme chtěli vyhrát, ale nakonec neúspěšně," dodal Hoffmann.
Vyrovnání přišlo v 77. minutě. Míč se v šestnáctce po centru dostal odrazem ke Škařupovi, který s důrazem přelstil brankáře Dolan – 1:1.
Zápas byl ještě negativně poznamenán druhou žlutou kartou, kterou vyfasoval dolanský Čech.
„Toto vyloučení mě mrzí a zdálo se mi přísné. Pomezní rozhodčí signalizoval domnělé filmování. Vzhledem k celkovému průběhu zápasu bod bereme a jsme spokojeni," vyjádřil se Petr Máčala, trenér FC Dolany.
Branky: 77. Škařupa – 36. Čech (pen.). ŽK: Černotský, Zíma, Plesník (všichni Ústí). ČK: Čech (Dolany). Rozhodčí: Přikryl – Kašpar, Kopecký.
Ústí: Bernkopf – Černotský, Zíma, Pav. Sencovici – Pat. Sencovici, Páleník (74. Skácel), Škorňa, Plesník, Ševčík (82. Kočnar) – Šigut (65. Staněk), Škařupa. Trenér: Zdeněk Hoffmann.
Dolany: Benčík – Václavík, Penc, Novák, Hradil – Grossmann (78. Liška), Valenta, Čech, Schwarz (46. Čapek) – Volf, Holly (77. Samek). Trenér: Petr Máčala.
Autor: Jan Rotrekl

Vlastní vyhledávání