Finále Hanáckého poháru

31.10.2009 10:43

FC Dolany – Sokol Blatec 9:0 (3:0)
Blatečtí měli smůlu hned v úvodu utkání, když dal Novák první gól zápasu přímo z rohového kopu. Ve 20. minutě uplatnil Pavlíček důraz v malém vápně a v pádu protlačil míč do sítě. V dalším průběhu první půle však stejný hráč zahodil tři tutovky a tak v závěru první části hry volil raději přihrávku od rohového praporku a Duda pohodlně přidal třetí gól zápasu. Po přestávce drželi Blatečtí ještě deset minut krok se soupeřem, ale v další desetiminutovce obdrželi čtyři branky. V 56. minutě Smolákův centr povýšil na gól Václavík, o dvě minuty později proměnil přísně nařízený pokutový kop Štrbík, v 60. minutě dorazil do sítě svou vlastní odraženou střelu gólmanem pohotově P. Navrátil a v 64. minutě se Novák zavěsil perfektně do vzduchu na centr Smoláka. V závěru utkání se do listiny střelců zapsal Pospíšil po bezchybném centru Štrbíka a konečnou podobu výsledku zařídil o minutu později po individuální akci Duda.
Branky: 4. a 64. Novák, 12. a 85. Duda, 20. Pavlíček, 56. Václavík, 58. (p.k.) Štrbík, 60. Petr Navrátil, 84. Pospíšil. Rozhodčí: Radek Seidl. Dolany: Benčík (46. Gross) – Horák, Pospíšil, Václavík, P. Navrátil, Schmidt, Duda, Novák, Smolák, Valenta (46. Štrbík), Pavlíček. Trenér Jiří Navrátil.
Blatec:
Pohlídal – Bareš (74. Legát), Okleštěk, Štroch, Kubíček, Dosoudil, Žáčik, Slamenec, Ševčík, Taichman, Kaderka. Trenér Karel Okleštěk.

Vlastní vyhledávání