8.-9.8.09 FC Hněvotín

10.08.2009 07:53

Muži "A"
FC Hněvotín - FC Dolany 0 : 0

Olomoucký Deník: Hněvotín se probránil k remíze

Souboj dvou mužstev z nejbližšího okolí Olomouce moc fotbalové krásy nenabídl. Nakonec si obě mužstva připsala do tabulky letošní první bod za bezbrankovou remízu.
Domácí vyrukovali na Dolany s novým koučem, bývalým prvoligovým fotbalistou Ladislavem Kučerňákem, který oprášil již málem zapomenutý fotbalový styl. „Hráli jsme takové catenaccio, prostě takový prešovský beton,“ smál se hrdina zápasu z řad domácích, brankář Dušan Romanovský.Hlavně jeho zásluhou v zápase nepadla branka. „Měli jsme snad pět tutových šancí, ale on všechno zázračně vychytal, jinak to ale byla pěkná holomajzna,“ prohlásil Jan Borůvka, sportovní ředitel FC Dolany.
Na Romanovského umu si postupně vylámal zuby dvakrát Duda, dále Sekel i Grézl. Hněvotínský brankář se zaskvěl také při ranách Štrbíka a Oklešťka z dálky. „Soupeř měl jen jednu šanci, kdy zůstal na zadní tyči nepokrytý hráč, ale naštěstí se to od něj odrazilo vedle,“ dodal Borůvka
„Dolany byly fotbalovější, ale na šance to bylo vyrovnané,“ přidal pohled z druhé strany hněvotínský kouč Kučerňák.
„Velice dobře zahrál Novák na levé záloze, ale nejlepším hráčem zápasu byl náš brankář Romanovský,“ uznal Kučerňák.
Hněvotínskou betonárku prověří v příštím kole fotbalisté Přerova. Dolany jedou znovu ven, tentokrát na půdu nevyzpytatelných Určic, kde je čeká další z elitních gólmanů krajského přeboru Miroslav Nejezchleb.
Rozhodčí: Caletka – Dubravský, Štětka. Diváků: 150.
Hněvotín: Romanovský – Chabičovský, Keluc, Zamykal, Vymazal – Čech (83. Vyroubal), Barčík, Zkoumal, Novák – Šulc, Filip (90. Vinohradský). Trenér: Ladislav Kučerňák.
Dolany: Benčík – Šmíd, Pospíšil, Bergmann, Hradil – Navrátil (72. Sekel), Okleštěk, Štrbík, Novák (72. Václavík) – Duda, Pavlíček (78. Grézl). Trenér: Jiří Navrátil.

dorost
FC Dolany - FC Hněvotín 1 : 3
branky: Gloser, Sanéz, Vychodil

Vlastní vyhledávání