6.4.08 FC Želatovice

07.04.2008 21:47

V 18. kole krajského přeboru jsme se konečně dočkali. Vyhráli jsme v Želatovicích a snad zahájili cestu za záchranu soutěže.

FC Želatovice - FC Dolany 0:2 (0:2)

Ani Želatovice na tom nejsou nejlépe a případné vítězství by je vyneslo na deváté místo tabulky. Hosté se však poměrně brzy ujali vedení, což domácí plány notně narušilo. Již v sedmé minutě dostal Hubeňák krásný balon za obranu a z úhlu prostřelil domácího brankáře Nováka. Ve 22. minutě měli hosté další šanci, když byl ve vápně sražen Kluka, ale píšťalka rozhodčího Sobka zůstala němá. Na druhý gól si tak hosté museli počkat do 36. minuty. To Dolanští kopali rohový kop a hlavička Horáka si našla ten správný cíl. Po druhé brance domácí zabrali, vypracovali si dvě slušné šance, ale neuspěli. Druhý poločas byl již v režii Dolan, ale šance se rodily obtížně. Výsledek poločasu se tak stal i konečným výsledkem zápasu.
Branky: 7. Hubeňák, 36. Horák. Rozhodčí: Ladislav Sobek.
Dolany: Benčík - Horák, Pospíšil, Hrabal, Kolář, Bergmann, Hubeňák (73. Grossmann), Pavlíček (84. Pachta), Smolák, Kluka (69. Václavík), Hradil. Trenér Jiří Navrátil.

pro Olomoucký Deník zpracoval Jareš Bohuslav

 

dorost:

SK Bělkovice - FC Dolany 2 : 2

branky: Vychodil Jan, Štěpánek Jiří

-

starší žáci:

Sokol Doloplazy - FC Dolany 5 : 0

Vlastní vyhledávání