3.-4.5.08 TJ Jeseník

04.05.2008 10:37

Po dvou vítězných duelech, kterými se Dolany propasírovaly na desátou příčku v tabulce krajského přeboru, se tentokrát Dolanští bodů nedočkali. Přestože měli optickou převahu, úspěšnější byli střelci domácích.

TJ Jeseník - FC Dolany 3:2 (1:0)

Domácí jeden čas koketovali s divizí a po 22. kole měli o třináct bodů více než Dolany. V utkání tak byli mírnými favority a díky okolnostem papírové předpoklady naplnili. Pomohla jim rychlá branka v úvodu utkání. V sedmé minutě dostal Pavelka míč na hranici vápna a nekompromisně prostřelil vše co mu stálo v cestě. V dalším průběhu prvního poločasu se ani jeden z týmů do další gólovky již nedostal, více šancí však měli hosté. Druhý poločas byl na branky mnohem štědřejší. V 58. minutě vyrovnal Grossmann nečekanou střelou po zemi, na kterou byl domácí gólman krátký. O devět minut později mohli jít do vedení Dolanští. Pavlíček šel sám na gólmana Jaroše, ale ten si z jeho sólem poradil. Z protiútoku dolanská obrana chybovala a Minka pohodlně strhl vedení na stranu domácích. Čtvrthodiny před koncem bylo s Dolanskými zle. Pavelka prokázal své přednosti druhého nejlepšího střelce soutěže a po brejku poslal míč zkušeně kolem gólmana - 3:1. V 85. minutě upravil konečnou podobu výsledku po rohovém kopu pěknou hlavičkou Pospíšil. Mimochodem, těch rohů kopali hosté deset, zatímco domácí jen dva…
Branky: 7. a 75. Pavelka, 67. Minka - 58. Grossmann, 85. Pospíšil.
Rozhodčí: Jan Molík.
Jeseník: Jaroš - Salva, Zykmund, Glac, Minka, Juriš, Mlynář, Harazin, Jurčák, Chovan, Pavelka. Trenér Ladislav Krobot.
Dolany: Benčík - Horák, Pospíšil, Hrabal, Kolář, Bergmann, Hubeňák, Pavlíček, Smolák, Kluka, Hradil (46. Jorda). Trenér Jiří Navrátil.

Pro DENÍK zpracoval Bohuslav Jařeš

dorost

FK Nemilany - FC Dolany 2 : 1
branka: Vychodil Jan

starší žáci

FC Hněvotín - FC Dolany 3 : 3
branky: Samek Daniel 3

Vlastní vyhledávání