24.-25.9. SK Hranice

26.09.2011 11:50

SK Hranice – FC Dolany 4:0 (4:0)

Pohledné utkání v režii domácího mužstva se odehrálo v sobotu na fotbalovém stadionu v Hranicích, kam přijely Dolany. První poločas se odehrál téměř výhradně před brankou soupeře a ke spokojenosti 180 domácích fandů v něm padly hned čtyři branky. Ve druhém poločase už hosté zabrali, ale gólu se už nikdo nedočkal. 
Poprvé se hraničtí radovali ve 12. minutě, kdy po faulu hostů a udělení žluté karty potrestal Dolany Adam Kušner. Měl přitom ale štěstí, míč se do sítě odrazil od tyče. Kušner zvyšoval na 2:0 hned za dvě minuty. Ve 31. minutě zvýšil už na 3:0 pro domácí Čáp a o výsledku bylo prakticky rozhodnuto. Konečný stav skóre na 4:0 stanovil Bušina osm minut před přestávkou, kdy pěknou střelou překonal všechny obránce a míč dopravil až do brány.
„V sobotním zápase se nám vydařila především první půle, kdy jsme si vytvořili herní převahu a s výkonem týmu jsem velmi spokojen. Soupeře jsme nepustili v podstatě do žádných šancí,“ hodnotil první poločas trenér Hranic Petr Zatloukal. Jeho svěřenci do puntíku splnili to, s čím do zápasu šli – chtěli soupeře dostat pod tlak díky proměněným příležitostem hned v úvodu utkání.
„Ve druhém poločase měli už kluci asi v hlavách to, že mají náskok a nemusí do toho dát maximum,“ myslí si Zatloukal, který kromě celé sestavy pochválil i brankáře Matůšů, který letos vychytal už čtvrtou nulu. Hranice si kromě třech bodů do tabulky připsali i další jednoznačnou výhru – minule si poradili s Lošticemi 6:0.
„Chceme určitě vyhrát půlsezonu, jak to bude dál bych zatím nechtěl rozebírat, ale budeme chtít i na jaře co nejvíce vyhrávat,“ doplnil trenér s tím, že z případného postupu zpátky do divize by těžil fotbal nejen v Hranicích, ale i v širokém okolí.
Branky: Kušner 2, Čáp, Bušina ŽK: Ferenc – Zapletal, Penc
SK Hranice: Matůšů – Chrastina (48. Merta), Kundrát, Wojnarowský, Čáp – Modelský, Bušina, Málek (51. Marszalek), Pecha – Kušner (72. Tkáč), Ferenc
FC Dolany: Benčík – Čapek, Bezecný (54. Štefak), Václavík, Penc – Bergmann (56. Duda) , Zapletal, Dlabal, Hollý, Liška (75. Hradil) – Zachar
Jan Rotrekl/DENÍK

benfika
FC Dolany - SK Grygov  4 : 1 (2:0)
Branky: Hrdlička 2, Liška 2

starší žáci
FC Hněvotín - FC Dolany 3 : 9 (1:5)
Branky: Foukal 4, Maduda L. 3, Kubáček, Langer

mladší žáci
FC Dolany - TJ Štěpánov 2 : 1 (0:0)
Branky:
Maduda T. 2

Vlastní vyhledávání