24.-25.5.08 - FK Kozlovice

26.05.2008 15:23

 

Po výpadku před týdnem v Litovli chtěli Dolanští doma plně bodovat, ale měli to těžké. Pro zranění nemohlo nastoupit hned pět borců základní sestavy a úderná síla poněkud chyběla.  

 FC Dolany – FK Kozlovice 1:1 (1:0)

 Do první gólovky se dostal domácí Horák již ve čtvrté minutě, ale gólmana Kadlece prostřelit nedokázal. O dvě minuty později se stejný hráč již radoval. Naběhl si na pěkný centr a gólmanovi Kozlovic nedal šanci. Kozlovičtí byli i po obdržené brance pasivnější, spoléhali se na rychlé brejky, ale domácího gólmana Benčíka překonat nedokázali. Domácí měli příležitostí daleko více, ale ani oni nepochodili. Neuspěl opět Horák, nevyšla šance Smoláka, přímý volný kop poslal Václavík nad a největší šanci první půle poslal Pavlíček v jasné pozici vedle. Pět minut po zahájení druhého poločasu vyrobila domácí obrana kiks, když si nerozuměl Václavík s Klukou a Mánek pohodlně srovnal. V 56. minutě měl na kopačce druhý gól domácích Pavlíček. Přeloboval vybíhajícího gólmana, ale míč zamířil vedle brankové konstrukce… Střeleckých pokusů přibývalo na obou stranách, ale žádný za zády brankářů již neskončil. V závěru utkání začali hráči obou týmů hrát opatrně, spokojeni s remízou. Z tohoto pohledu je nakonec plichta spravedlivá.

Branky: 6. Horák – 50. Mánek. Rozhodčí: Josef Anýž. ŽK: Bergmann, Hradil – Dicuia, Stokláska. Dolany: Benčík – Horák, Pospíšil, Václavík, Kolář, Bergmann, Kaczmarczyk, Pavlíček, Smolák, Kluka, Hradil. Trenér Jiří Navrátil. Kozlovice: Kadlec – Dohnal, Mánek, Dicuia, Krampla, Plch, Vyplel, Kuba, Stokláska (90. Kocfelda), Matějov, Vyskočil. Trenér Kamil Štěpaník. (bin)

Zapsal JUDr.Čapka Karel, pro DENÍK zpracoval Bohuslav Jareš

dorost

FC Dolany - Sokol Slavonín 7 : 1

Branky: Král Jiří 2, Vychodil Jiří, Liška Martin, Goldscheid Michal, Vychodil Jan, Štěpánek Jiří

starší žáci

FC Dolany - SK Grygov 1 : 4

Branka: Samek Daniel

Vlastní vyhledávání