21.8. TJ Zlaté Hory

22.08.2011 10:18

FC Dolany – TJ Zlaté Hory 1:1 (0:1)

Po opatrnějším začátku se k první vážnější šanci dostali domácí, ale Zapletalovu střelu brankář stačil vyrazit. Za dvě minuty mohlo udeřit na druhé straně, ale ve vyložené šanci na malém vápně hostující Plhák po nečekaném odskoku míče promáchnul do prázdna. Od této akce byly Zlaté Hory aktivnější, za což byly odměněny ve 35. minutě, když se po závaru před domácí brankou nejlépe orientoval Škoda a dopravil míč do sítě. Zbytek prvního poločasu pak patřil spíše Dolanům, ale bez větší šance, převaha se projevovala spíš ve středu pole.
Začátek druhé půle přinesl pokračující snahu domácích o skórování a po pěti minutách hry se i oni dočkali gólu. Po akci z levé strany byla hostující obrana natolik dezorienovaná, že si dala vlastní branku. Po této šťastné chvilce domácí vycítili šanci na obrat v zápase a do útoku se tlačili o to víc. Nicméně dvě velké šance si vypracovali hosté v 68. a 70. minutě, domácí gólman však své spoluhráče podržel. Poslední čtvrthodinku zahájila tutovka domácího Zapletala, který však tváří v tvář brankáře hostů nedokázal překonat. A když osm minut před koncem hosté po rohu jen trefili tyč, dělba bodů se ukázala jako spravedlivé ohodnocení výkonu obou mužstev. Oboustranná sympatická snaha o útočný fotbal musela přítomné diváky určitě potěšit a škoda, že jich nedorazilo více.
Branky: 50. Karlík (vlastní) – 35. Škoda. ŽK: 25. Zachar, 86. Václavík – 22. Minka, 52. Škoda, 56. Křivan, 69. Martinka.
Dolany: Benčík, Čapek (88. Hradil), Novák, Václavík, Penc (72. Bezecný), Bergmann, Zapletal, Štefek, Holly, Duda (78. Dlabal), Zachar
Zlaté Hory: Švrčina, Karlík, Chovan, Martinka, Křiván, Škoda, Minka, Plhák (87. Petroš), Charalambidis, Sklenařík (67. Šos), Vaclík

Autor: Jiří Novotný

benfika

FC Jívová - FC Dolany 0 : 3 (0:2)

branky: Martin Liška 2, Mira Šimík

Vlastní vyhledávání