20.4.08 Sokol Určice

21.04.2008 21:44

Po dvou vítězných duelech v krajském přeboru, kterými jsme opustili sestupové příčky, jsme se tentokrát bodů nedočkali. Prohráli jsme v Určicích.

TJ Sokol Určice - FC Dolany 2:0 (0:0)

Celý první poločas měli optickou převahu hosté, ale několik slibných šancí nedokázali přetavit v branku. Po přestávce byli aktivnější domácí a v 58. minutě se dočkali. Za ruku obrany ve vápně nařídil rozhodčí Klíma pokutový kop, který Los s přehledem proměnil. Druhý gól domácích se zrodil po chybě dolanské obrany, kdy si hráči dávali přednost při odkopu, až jim domácí míč vypíchli a Bořil z malého vápna nedal Benčíkovi v bráně Dolan šanci. V 71. minutě měli obrovskou šanci hosté, ale Smolák ze šesti metrů trefil jen břevno a následnému tlaku domácí odolali. Do konce zápasu se již nic podstatného nestalo. Domácí si upevnili pátou pozici v tabulce KP a hosté musí zabojovat v dalších zápasech…
Branky: 58. Los (p.k.), 69. Bořil.
Rozhodčí: Tomáš Klíma. ŽK: Kolář, Smolák (oba Dolany).
Určice: Miler - Macourek, Mlčoch, Mikeš (82. Svoboa), Černý, Blaha (68. Procházka), Javořík, Kašpárek, Los, Bořil, Ullmann.
Dolany: Benčík - Horák (46. Raiskup), Pospíšil, Hrabal, Kolář, Bergmann, Hubeňák, Pavlíček, Smolák, Kluka (80. Václavík), Hradil. Trenér Jiří Navrátil.

Pro Olomoucký DENÍK zpracoval Bohuslav Jareš

Neděle 20.4.08

Dorost:

Sokol Bohuňovice - FC Dolany 2 : 2 (1:1)

branky: Vít Sklenář, Jan Vychodil

-

Starší žáci:

TJ Doubrava Haňovice - FC Dolany 2 : 3 (2:2)

branky: Jan Borůvka, Petr Musil, Dan Samek

Vlastní vyhledávání