19.-20.9.09 FK Mohelnice

22.09.2009 06:15

FC Dolany – FK Mohelnice 1:5 (1:3)
Fotbalistům FC Dolany se znovu doma nedařilo. Po prohře ve středu s Kozlovicemi podlehly v neděli i Mohelnici.
Nástup do zápasu vyšel hostům výborně, domácí se natlačili před pokutové území hostů, ale Valenta váhal s rozehrávkou tak dlouho, až přišel o míč a hosté z rychlého brejku po dalším zaváhání Horáka pohodlně zavěsil Svačina 0-1. V 11minutě nikým neatakován v šestnáctce Svačina trefuje břevno domácí branky. Domácí se snažili kombinovat, ale kupili v rozehrávce jednu chybu za druhou a tak přišel trest z brejku ve 12 minutě to se v pohodě prosadil Macák 0-2. Ve 30minutě přišel další brejk hostů, kdy Macák předložil Navrátilovi, ale ten netrefil prázdnou branku domácích. Chaos domácích ve hře dozadu předvedl Valenta, když ve vlastní šestnátce odkopával míč tak, že trefil břevno Benčíkovi branky. Když se nemohli domácí prosadit v pokutovém území hostů, tak to zkusil z 35 metrů Štrbík, nachytal Večeřu v nedbalkách a snížil na 1-2. Domácí se vrhli do útočení, ale z dalšího brejku jejich snažení utnul Svačina a do protipohybu Benčíka dal podobu poločasového výsledku 1-3.
Druhý poločas byl již v režii hostů, kteří domácí převyšovali ve všech herních činnostech. V 53 minutě unikl obráncům Svačina a předložil míč Navrátilovi, který jej doklepl do prázdné branky domácích 1-4. Hosté si utkání užívali a vytvářeli si jednu šanci za druhou, v 63 minutě vymotal celou domácí obranu Navrátil, ale Benčík zachránil. Poslední branka zápasu přišla v 84 minutě to Mičunda přesně přihrál Šrotovi a ten střelou z prostoru penalty nedal Benčíkovi žádnou šanci 1-5.
Branky: 35. Štrbík – 1. Svačina, 12. Macák, 40. Svačina, 53. Navrátil, 84. Šrot. Rozhodčí: Kopecký – Vedrla, Kouřil. ŽK: Pavlíček – Krejčí, Šrot.
Dolany: Benčík - Horák, Pospíšil, Novák, Sekel (15. Pavlíček)- Schmidt (60. Václavík), Penc, Smolák, Valenta – Štrbík (69. Hradil), Duda. Trenér Jiří Navrátil.
Mohelnice: Večeř - Vašíček, Rosůlek, Strnad, Heger - Macák, Krejčí, Šrot, Valenta – Svačina (75. Mičunda), Navrátil (69. Masopust). Trenér Světlík.

benfika
Sokol Dalov - FC Dolany 2 : 0 (1:0)

dorost
FC Dolany - AD Horka nad M. 5 : 1 (2:1)
Branky: Štěpánek J. 2, Čapka 2, Štěpánek O.

Vlastní vyhledávání