ZÁPASY 8.-9.9.07 (FC Želatovice)

10.09.2007 13:43

9.9.07 muži

FC Dolany - FC Želatovice 0 : 2 (0:1)

Úvod zápasu se hrál oboustranně opatrně a první šance se zrodily až po deseti minutách hry. Z celku hostů neuspěl Dlouhý a Tala, u domácích přestřelil nejdříve Navrátil a po něm i Kaczmarczyk. Ve 21. minutě neuhlídala domácí obrana Němce, gólman Benčík pozdě vyběhl a střelec zápasu otevřel skóre. O tři minuty později si hosté vytvořili další šanci, ale Tala na gólovou přihrávku nedosáhl. Ve druhé části první půle se domácí snažili o korekci skóre, ale Navrátil, Bergmann ani Kaczmarczyk při svých střeleckých pokusech neuspěli. V marném dobývání branky Želatovic pokračovali Dolanští i po přestávce. Svou hlavičkou neuspěl Horák a Bergmann nedokázal skórovat, ani když byl zcela sám před gólmanem Novákem. Hosté se na tlak domácích snažili odpovídat rychlými brejky a v 78. minutě se dočkali. Do střelecké pozice se dostal Nemrava a s přehledem rozvlnil síť za zády Benčíka. Domácí měli v závěru šanci na snížení náskoku hostů, ale Smolák pálil z pětadvaceti metrů těsně vedle. Taktickou hrou hosté domácí hráče v posledních minutách již k ničemu nepustili a z Dolan si tak odvezli poměrně nečekaně plný počet bodů.

Dolany: Benčík - Horák, Pospíšil, Novák (46. Hubeňák), Svoboda, Bergmann, Kaczmarczyk, Navrátil, Smolák, Jorda, Bezděk (82. Václavík). Trenér Jiří Navrátil

Reportáž zapsal JUDr.Čapka Karel, pro Deník upravil Jareš Bohuslav

dorost
FC Dolany - Sokol Bohuňovice 1 : 8

Takhle jsme kluky doma už dlouho hrát neviděli. Bohuňovičtí je chvílemi vodili jako slepé koně, fotbal bez nápadu a nasazení. Těch osm branek je vzhledem k vývoji zápasu ještě milosrdný výsledek.
PS: Jak bylo na zábavě?

8.9.07 starší žáci
FC Dolany - TJ Doubrava Haňovice 5 : 3
I když to ze začátku nevypadalo a kluci se dost trápili, nakonec zaslouženě zvítězili. Navíc všech pět gólů mělo jediného autora.
branky : Daniel Samek 5x

Vlastní vyhledávání