ZÁPASY 26.8.07 (1FC Přerov)

27.08.2007 13:24

muži 26.8.07

FC Dolany - 1.FC Přerov 3:2 (1:1)

vyrovnávací brankaÚvod utkání patřil domácím, ale střely Jordy a Václavíka cestu do sítě nenašly a šance Pospíšila a Navrátila dokázaly hosté zažehnat.Až ve 26. minutě po kombinaci Kascmarczyka s Jordou odvrátili hosté míč do autu, ale ten se záhy vrátil do vápna hostů a Navrátil pěknou hlavičkou otevřel skóre zápasu. Hosté srovnali střelou z třiceti metrů z kopačky Petráše gólem do šatny a uhráli lichotivou poločasovou remízu. Do druhé půle nastoupili hosté jako vyměnění, zatlačili domácí celek do defenzívy a v 53. minutě se ujali Hýbnerem vedení. Přerovští se druhým gólem namlsali a dlouho nedovolili domácím rozvinout jejich hru. Až v 71. minutě střídající Novák našel Pospíšila, ten poslal míč na zcela volného Navrátila, který střelou "do prázdné" srovnal stav. stav 2-2 další šanceDomácí se ovšem s pouhou plichtou nehodlali smířit. Zrychlili hru a tlačili hosty k jejich svatyni. Ti se snažili i za cenu častých faulů udržet remízu, což se jim ovšem nepodařilo. V první minutě nastavení pronikl po pravém křídle střídající Hubeňák, nacentroval míč na volného Pospíšila a jeho hlavička byla tříbodová.

Branky: 26. a 72. Navrátil, 90. Pospíšil

Dolany: Benčík - Horák, Pospíšil, Václavík (60. Hubeňák), Svoboda, Bergmann, Kaczmarczyk (70. Novák), Navrátil (90. Večeřa), Smolák, Jorda, Hradil. Trenér: Jiří Navrátil.

reportáž zapsal JUDr.Čapka Karel,
pro Olomoucký Deník zpracoval Jareš Bohuslav

dorost 26.8.07

FC Dolany - SK Bělkovice-Lašťany 1:2

Stále ještě slepená sestava a větší bojovnost hostů. To byly hlavní příčiny prohry našeho mužstva v místním derby. Hosté se ujali vedení hned z rozehrávky, když přízemní střelu z šestnáctky brankář vůbec neviděl - 0:1. Ještě chvíli nás Bělkovice rozebíraly a hrálo se většinou na naší půlce. Po čtvrt hodině jsme už hru vyrovnali, přišli i šance, ale do přestávky se už skóre nezměnilo. V druhé půli byl obraz hry podobný, vyrovnaná hra a šance na obou stranách. Gólově se ujala až dorážka Jirky Štěpánka dvacet minut před koncem. Když už to vypadalo na remízu, hosté v 89.minutě podlouhém autu dosáhli druhé branky a přerušili tak naši téměř dvouletou šňůru zápasů bez porážky. branka: Jiří Štěpánek

 

3-2 v 89.minutěradost z vítězného gólu(1)radost z vítězného gólu

 

Vlastní vyhledávání