ZÁPASY 22.-23.9.07 (TJ Sokol Určice)

24.09.2007 13:53

23.9.07 muži
FC Dolany - TJ Sokol Určice 1:2 (0:2)

První šanci utkání měli hosté po špatném odkopu dolanské obrany, ale Havlena naštěstí pro domácí trefil jen tyč. Štěstěna se však od domácích odklonila v deváté minutě. Určický Javořík se dostal do brejku, pohrál si s domácí obranou a prostřelil i gólmana Benčíka - 0:1. Ve druhé čtvrthodince utkání si domácí vytvořili několik slibných šanci, ale střelecky se neprosadil Smolák ani Pavlíček. Ve 34. minutě tak přišel za neproměňování šancí tvrdý trest. Domácí obrana zapomněla na nabíhajícího Trajera, ten dokázal přihrát na zadní tyč Bořilovi a hosté se mohli radovat podruhé. Druhý poločas zahájili lépe domácí. Hned ve 47. minutě se dostal do brejku Navrátil a křížnou střelou vykřesal pro domácí tým naději na zvrat. Ten se ovšem nekonal. Hosté se na své polovině zakopali a přes tlak domácích uhájili těsné, ale nesmírně důležité vítězství. Dolanští se budou muset v dalších zápasech pokoušet o nápravu své pošramocené pověsti. Budou to však mít nesmírně těžké. Příští utkání budou hrát s druhými Mikulovicemi a za další týden přivítají pátý Jeseník…
Branka: 47. Navrátil
Dolany: Benčík - Bezděk (38. Vychodil), Pospíšil, Václavík, Pavlíček, Hubeňák, Kaczmarczyk (38. Večeřa), Navrátil, Smolák, Jorda, Hradil. Trenér: Jiří Navrátil.

reportáž zapsal JUDr.Čapka Karel, pro Deník zpracoval Jareš Bohuslav

23.9.07 dorost
FC Dolany - FK Nemilany 1 : 0

Dorostenci, ač v nekompletní sestavě se proti prvnímu mužstvu tabulky vyhecovali a předvedli bojovný výkon. Začátek utkání začal náporem hostů, ale postupně se hra vyrovnala. Do vedení jsme se dostali v druhém poločase brankou Víti Sklenáře, který po úniku obstřelil brankaře. Hosté se snažili vyrovnat ale k většímu tlaku se už nedostali.
branka: Vít Sklenář

22.9.07 mladší žáci
FC Dolany - FC Hněvotín 2 : 1

Naši nejmladší si poradili s Hněvotínem a posunuli se na třetí místo tabulky.
branky: Jan Borůvka , Petr Musil

Vlastní vyhledávání