Jedenáctka na Jívové

13.09.2007 00:00

Že nás včera v pohárovém utkání s FC Jívová hrálo jedenáct, tose dá předpokládat. Ale jeden gól na hráče, to už je něco. S účastníkem II.třídy jsme rekordně zvítězili 11:1. Alespoň malá náplast na nedělní domácí prohru.

FC Jívová - FC Dolany 1:11 (0:4)

Hosté si v Jívové s chutí zastříleli a svého soupeře výrazně přehráli. Skóre otevřel po samostatné akci Hubeňák, který byl autorem i druhého gólu střelou z dvaceti metrů. Třetí branku přidal Kaczmarczyk po narážečce Smoláka, skóre poločasu uzavřel Pospíšil hlavou po rohu Bezděka. Po přestávce se domácí chvíli snažili držet s hosty krok, dokonce dali v 52. minutě gól Fecenkem, ale jakmile dal Horák po centru Hubeňáka pátý gól domácí se definitivně sesypali. Ke slovu se dostali střídající hráči hostů Jorda a Bergmann. Během osmi minut dali čtyři branky z toho Jorda tři. Desátý gól dal devět minut před koncem Hubeňák po přihrávce Kaczmarczyka a definitivní tečku obstaral v poslední minutě právě Kaczmarczyk.

Branky: 52. Fecenko - 9., 21. a 81. Hubeňák, 68., 70. a 77. Jorda, 26. a 90. Kaczmarczyk, 29. Pospíšil, 65. Horák, 75. Bergmann. Rozhodčí: Tomáš Vyhnánek.

Pro Olomoucký Deník zpracoval Jareš Bohuslav

Vlastní vyhledávání