6.9.09 FK Šternberk

10.09.2009 11:31

muži "A" 
FC Dolany – Šternberk 4:1 (3:1)
Fotbalisté FC Dolany mají za sebou vydařený týden. Ve středu vyhráli zápas vloženého kola v Bělotíně čtyři nula. A stejně produktivní byli i v nedělním domácím zápase proti Šternberku. Zvítězili 4:1.
Před 520 diváky začal Šternberk aktivně a přitlačil Dolany na jejich polovinu. Aktivním presingem dělali hosté domácím velké problémy. Jejich aktivita vyústila v 10. minutě brankou, kterou dal pěknou střelou ze dvaceti metrů Jiří Jurečka. Aktivní hra Šternberku vydržela patnáct minut, potom převzaly aktivitu Dolany. A ve 20. minutě se po rohovém kopu prosadil hlavou Vojtěch Pospíšil. Skore 1:1 vydrželo jen dvě minuty, to se po akci na jeden dotek dostal k míči Roman Penc, který přeloboval obranu Šternberka a volný Viktor Valenta sám před brankářem nezaváhal. Dloubáčkem otočil na 2:1. Dolany už měly utkání plně pod kontrolou. Ve 38. minutě se prosadil Marek Duda, když se lehce uvolnil přes obránce a křížnou střelou k tyči upravil na poločasových 3:1.
Druhý poločas se odehrával převážně mezi šestnáctkami. Dolany nikam nechvátaly a Šternberku nešla kombinace. Jeho akce končily před pokutovým územím. V poslední minutě předvedly Dolany krásnou akci. Milan Schmidt přešel přes dva hráče, uvolnil Petra Navrátila, ten v běhu dal míč na penaltu Štrbíkovi, který ho s přehledem mu vlastním uklidil do branky a stanovil konečný výsledek utkání 4:1
Branky: 20. Pospíšil, 22. Valenta, 38. Duda, 90. Štrbík - 10. Jurečka. Rozhodčí: Tomeček. ŽK: Penc, Pospíšil – Plachý, Poláček, Hlaváček. Diváci: 520.
Dolany: Benčík - Schmidt, Bergmann, Pospíšil, Sekel (82. Horák) - Navrátil, Penc, Valenta, Novák (74. Smolák) - Štrbík, Duda (78. Pavlíček). Trenér Jiří Navrátil.
Šternberk: Novák - Frieb T., Havlík, Sklenář, Plachý (75. Běhal) – Mazal (65. M. Frieb), Poláček, Valtr, Hlaváček – Jurečka (85. Šlížek), Mudrák. Trenér Pavel Kubíček

benfika
Babice B - Dolany B 1:1 (1:0)  
Branky: Spáčil - Liška; ŽK: Spáčil - Pavlita, Beňa, Brzokoupil, Liška

dorost
FC Dolany - SK Slatinice 0 : 0

mladší žáci
SK Šternberk - FC Dolany 1 : 7
Branky: Gájová - Foukal 5, Kameníček 2

benjamínci - turnaj v Dolanech
Dolany - Bělkovice 0:6
Dolany - Bohuňovice 2:8
Dolany - Štěpánov  2:2

Vlastní vyhledávání