6.-7.10.07 (TJ Jeseník)

08.10.2007 12:19

muži 7.10.07

FC Dolany - TJ Jeseník 1 : 1 (0:0)

Utkání jsme začali lépe. Už ve 4.minutě se do jasné šance probojoval Pospíšil ale střelu z 15-ti metrů mu hostující Jaroš bravurně chytil. Domácí první čtvrthodinu ovládli pole, do zakončení se však nedostali. V 16.minutě vystřelil z 20-ti metrů Novák, těsně však minul. První půlhodina vyzněla pro Dolany, Hosté se dostali ke střele pouze jednou. Ve 28.minutě nebezpečně centroval jesenický Pavelka, jeho centr však nikdo nevyužil. V 32.minutě hlavičkoval Pospíšil mimo, hned nato se ve vápně ocitl Navrátil, i on však mířil vedle. V 35.minutě opět Pospíšil jen těsně minul pravou tyč. Domácí tak v první půli pokračovali ve způsobu hry z posledních zápasů se spoustou neproměněných šancí. Ve 40.minutě kopal Navrátil trestný kop - opět vedle. V nastaveném čase ještě nebezpečně pálil Václavík, ale ani on se mezi tyče netrefil. Hosté v první půli domácího brankaře Chlandu ani nerozehřáli.

V 53.minutě jsme měli štěstí, když šli hosté ve třech do brejku ,ale naštěstí nedokázali zakončit. Hned nato střílel Paveka, ale jeho střela šla těsně nad. Hosté si vytvořili mírný tlak díky nepřesnostem v naší hře, ale ani jim se zakončení nedařilo. V 60.minutě se do šance dostal Kaczmarczyk a jen zopakoval to co ostatní - dal vedle. Hned nato kopal Bergmann trestný kop, Kaczmarczyk hlavou lehce tečoval ale opět metr mimo. V 65.se k odraženému míči dostal Harazin, napodobil však domácí střelce - mimo. Minutu potom střílel Pavelka, Chlanda jeho střelu k tyči kryl. Osud Dolan se začal naplňovat v 74.minutě když po závaru v malém vápně dorazil míč do sítě Keltner - 0:1. V 80.minutě přebral kolmý pas Navrátil ale vybíhající Jaroš mu zmenšil úhel a míč šel opět mimo. Velká snaha domácích přinesla ovoce v 85.minutě, když z pravé strany odcentroval Bezděk a Navrátil se už hlavou nezmýlil. Po vyrovnávacím gólu se rozběhl festival vyložených šancí. Kaczmarczykovu hlavičku brankař reflexivně vyrazil, odražený míč pak poslal Bergmann z devíti metrů mimo. Do dalších šancí se dostali Navrátil i Pospíšil, ale branka hostů zůstala zakletá. Z velkého množství šancí jsme tak proměnili jen jedinou a v produktivitě opět propadli.

branka: Navrátil Jiří
FC Dolany:Chladna-Horák, Pospíšil, Pavlíček(63.Bezděk), Václavík, Bergmann, Kaczmarczyk, Navrátil, Smolák, Novák, Hradil. Trenér Jiří Navrátil
reportáž zapsal JUDr.Čapka Karel
---------------------------------------------------------------------------------

dorost 7.10.07

FC Dolany - Sokol Velký Týnec 6 : 0

branky: Peňák 2, Hegr 2, Sklenář, Štěpánek Jiří

---------------------------------------------------------------------------------

žáci 6.10.07

FC Dolany - SK Bělkovice 8 : 0

branky: Samek 5, Borůvka, Musil, Lisý

Vlastní vyhledávání