28.-29.8 Sokol Ústí

30.08.2010 07:56

Sokol Ústí - FC Dolany 1 : 2 (1:1)

Domácí začali aktivně, Orava byl ale dvakrát nedůrazný v koncovce. Soupeř soustředěně bránil a vyrážel do nebezpečných brejků, o které se staral především Čech. Na Bernkopfa v brance si ovšem nepřišel. Paradoxně jej překonal malou domů Smolka a hosté tak šli do vedení. Vyrovnání se sneslo na hlavy Ústeckých ve 32. minutě, když si na centrovaný míč naskočil Škařupa.
Druhý poločas měl obdobný scénář, kdy hosté byli spíše zalezlí a čekali na brejky. Ústí ale v této fázi utkání hrálo bez pohybu a velmi těžce se dostávalo na dostřel gólmana Benčíka, a tak přišel v 70. minutě zákonitý trest. Po přímém kopu se míč odrazil od domácího obránce k Čechovi, který nekompromisně zavěsil a vrátil tak svému týmu vedení.
V samotném závěru se domácím naskytla obrovská šance k vyrovnání, když byl proti Dolanům nařízený pokutový kop. Páleník však touto příležitostí ke srovnání pohrdl a rozhodl tak o tom, že tři body poputují na Olomoucko.
„Soupeř hrál hodně dozadu a naším největším problémem tak bylo prosadit se ve finální fázi. Zápas bohužel rozhodly naše dvě hrubé chyby. Vše poté vyvrcholilo v 90. minutě, kdy jsme neproměnili penaltu. Byl to nepovedený zápas a ani výkon družstva nebyl takový, jako v minulých kolech,“ poznamenal k utkání Vojtěch Bušina, trenér Ústí.
Branky: 32. Škařupa - 20. Smolka vl., 70. Čech. Rozhodčí: Svozil – Boček. Němec. ŽK: Palacký, Plesník, Páleník – Pospíšil, Smolák, Novák, Duda, Čech. Diváků: 150.
Ústí: Bernkopf – Palacký, Plesník, Smolka, Bagar – Škařupa, Páleník, Ševčík, Staněk (64. Skácel) – Orava, Juřica. Trenér: Vojtěch Bušina.
Dolany: Benčík – Schmidt, Pospíšil, Penc (46. Horák), Václavík – Valenta, Holly (30. Dlabal), Novák, Smolák – Duda, Čech. Trenér: Jiří Navrátil.

benfika
FC Dolany"B" - Hraničné Petrovice 1 : 1 (0:1)
branka: Martin Liška

dorost
Sokol Dub na Mor. - FC Dolany 3 : 0 (2:0)

Vlastní vyhledávání