22.-23.3.08 1.FC Přerov

24.03.2008 21:49

 

sobota 22.3.08 - muži

1.FC Přerov - FC Dolany 2 : 1 (2:1)

První jarní kolo nedopadlo opět podle našeho očekávání. Už začátek zápasu něco naznačil. Po naší hrubici se domácí dostali do vedení už ve třetí minutě. Po gólu pak nebyli nijak zvlášť nebezpeční a naši hráči přebrali iniciativu. Když v 18.minutě Vojta Pospíšil hlavou po rohu vyrovnal, vypadalo to, že by jsme nějaké body vydolovat mohli. Po jedné z mnoha chyb v obraně a následném trestňáku se však domácí dostali šťastně opět do vedení a to byl konec našeho, do té doby alespoň kloudného výkonu.
Druhá půlka byla už jen naše bezzubá snaha něco s výsledkem udělat a nedostat přitom další gól. K tomu jsme soupeře několikrát vybídli, ale i jeho nemohoucnost byla do nebe volající. Za zmínku stojí jen braka Martina Pavlíčka, která však podle domácího pomezního byla z ofsajdu, i když velmi sporného. Když pak už na hřišti ani jedna strana nic nevymyslela, body zůstali v Přerově.

branka: 18. Pospíšil Vojta

neděle 23.3.08 - Dorost

FC Dolany - Sokol Štěpánov 5 : 0 (1:0)

Dorostenci sehráli první ze dvou odložených podzimních zápasů a po rozpačitém prvím poločase nakonec přehráli hosty bez větších problémů.

branky: Štěpánek Jiří 2, Sklenář Vít, Hegr Jakub, Wenzel Jan

Vlastní vyhledávání