20.9. TJ Slavoj Kojetín

26.10.2014 17:08

Dolany v deseti ubránily bod s Kojetínem

FC Dolany – Slavoj Kojetín-Kovalovice 0:0

Dolany, Kojetín – Bylo se na co dívat, přestože utkání krajského přeboru mezi Dolany a Kojetínem skončilo bezbrankovou remízou. O něco spokojenější nakonec byli domácí, kteří dohrávali o deseti bez vyloučeného Lasovského.

„Na druhou stranu jsme měli asi největší šanci zápasu my," říkal trenér Dolan Petr Máčala.

Na začátku druhého poločasu šel sám na brankáře Ješko, ale minul.

„Ješko nedal a to nás stálo tři body. Jinak to byl ale bojovný zápas a řekl bych, že i remíza je zasloužená," doplnil Máčala.

To kouč Kojetína Roman Matějka litoval hlavně Lízalovy velké šance z prvního poločasu. „Byl už sám na malém vápně. Chtělo to jen propálit, ale místo toho míč ještě někam stahoval a obránci balon odkopli," popsal situaci Matějka.

„Kromě toho jsme měli spoustu dalších nadějných situací, kdy jsme se dostali za obranu, ale finální fáze nám chyběla. To je naše bolest. S defenzivou jsem byl velmi spokojený, i kombinace se nám dařila, ale bohužel góly nedáváme," dodal Matějka.

Ve druhém poločase už za zmínku stála ze strany Kojetína jen rána Marcela Polácha levačkou ze střední vzdálenosti, která olízla tyč dolanské branky.

Ani přesilovka, kterou nabídl hostům Lasovský vyloučením po druhé žluté kartě, branku nepřinesla.

„Po vyloučení už se domácí zatáhli a my se tam dostávali ještě hůř, než když jsme hráli proti jedenácti," prohlásil Matějka, se kterým souhlasil i domácí kouč.

 „Obranu musím také pochválit, pracovala perfektně. Stejně tak druhý brankář Chlanda, který nastoupil, si dnes vedl velmi dobře," prohlásil Máčala. „Chtěli jsme sice vyhrát, ale remízu nakonec bereme," dodal.

A podobně nakonec hovořili i hosté. „Už pět zápasů jsme neprohráli, ale z těch pěti je toto už třetí remíza. Takže tam trochu zklamání je. Bod z venku se ale počítá," dodal Matějka.

Rozhodčí: Slota – Polanský, Boháč. ČK: 65. Lasovský (D.)

Dolany: Chlanda – Valenta, Penc, Novák, Surzyn – Holásek (86. Liška), Bergmann, Lasovský, Grossmann (78. Jašek) – Bednář, Ješko. Trenér: Petr Máčala.

Kojetín: Gajdoš – Peřina, Dočkal, Z. Polách, Matějka – Lízal, Axamit (88. Nguyen Minh Duc), Flora (88. Jarmer), Řezáč – Krčmář, Galetka (70. M. Polách). Trenér: Roman Matějka.

Vlastní vyhledávání