18.10.09 Tatran Litovel

19.10.2009 06:34

FC Dolany - Tatran Litovel 2 : 1 (1:0) 

Na těžkém promáčeném terénu se odehrálo utkání převážně mezi šestnáctkami a moc šancí nebylo k vidění. Zápas rozhodli standartní situace, první po rohu domácích, který zahrál Novák se hlavou prosadil Pospíšil a v 34 minutě šli domácí do vedení 1-0. Po gólu se domácí zatáhli a hrozili z brejků.
Druhý poločas se hosté snažili, ale naráželi na obraný val domácích. Kombinaci jim ztěžoval terén a tak se nedostávali ani do šancí. V 83 minutě si šikovně posunul hostující Zavadil míč kolem vybíhajícího domácího brankáře Benčíka, ten ho v pokutovém území fauloval. Nařízenou penaltu proměnil Kratochvíl a srovnal na 1-1. Do konce zápasu chybělo 5 minut a tak hosté spokojeni s bodem začali zdržovat a kouskovat hru, to se jim nevyplatilo v první minutě nastavení. Standartku z půlky poslal domácí Schmidt na hlavu Pence, ten přiťukl Štrbíkovi, který se protáhl mezi stopery a placírkou nedal šanci Uvízlovi v brance hostů. Domácí si za disciplínu a bojovnost připisují tři body zaslouženě.
Branky: 34. Pospíšil, 90. Štrbík - 83. Kratochvíl (pen.) ŽK: Štrbík, Benčíkrozhodčí: Štětka-Dubravský,Kubíček. Diváků: 100 
Dolany: Benčík, Schmidt, Horák, Pospíšil, Václavík(75. Sekel), Valenta, Smolák, Penc, Novák, Štrbík, Navrátil
Litovel: Uvízl, Podešva, Planička, Kopp, Kvapil, Zavadil(86. Havlík), Srovnal, Kratochvíl, Krátký, Fišara, Bubla(58. Čep, 90. Jindra)

dorost
FC Dolany - Sokol Velký Týnec 4 : 1 (2:1)
Branky: Samek 2, Hrdlička, Štěpánek J.

Vlastní vyhledávání