10.-11.5.08 - Sokol Leština

12.05.2008 12:29

FC Dolany - Sokol Leština 2:1 (1:1)

První střelu zápasu vyslal v 6. minutě domácí Horák, ale mířil nad. Veselo bylo ve 14. minutě. Na první rohový kop domácích vyskočil nejvýše Pospíšil a pěknou hlavičkou pod víko otevřel skóre. Hosté skórovali rovněž ze standardní situace. Ve 23. minutě kopali přímý volný kop, míč se dostal k nekrytému Nimrichtrovi a jeho střela k tyči znamenala vyrovnání. Po obdrženém gólu se domácí poněkud stáhli a hosté měli zbytek první půle opticky více ze hry, ale čistou gólovou příležitost si nevytvořili. Do druhé půle vstoupili domácí aktivněji, navíc se po dlouhé době na hřišti objevil J. Navrátil a ofenzivní síla se ještě zvýšila. Hosté se uchýlili k bránění často i v deseti lidech, přesto mohli v 66. minutě inkasovat. Střela Navrátila však skončila na tyči. Pět minut před koncem však hosté nedokázali čelit pěkné kombinaci, při které ve finále poslal Václavík míč na Jordu a ten se nemýlil. Domácí si tak připsali šesté jarní vítězství a záchrana soutěže v jejich případě dostává výraznější obrysy.
Branky: 14. Pospíšil, 85. Jorda - 23. Nimrichtr.
Rozhodčí: Vojtěch Kouřil. ŽK: Pospíšil, Grossmann, Hradil - Krejčí
Dolany: Benčík - Horák, Pospíšil, Hrabal, Kolář, Hubeňák (57. Navrátil, Grossmann, Kluka (72. Václavík), Smolák, Kaczmarczyk, Hradil. Trenér Jiří Navrátil.
Leština: Pobudský - Volek, Nimrichtr, Krejčí, Janhuba, Brzobohatý, Hobler, Michalčák, Smékal, Volek (68. Maistryszin), Lepka. Trenér Radek Pelcl.

Zapsal JUDr.Karel Čapka, pro  Deník zpracoval Bohuslav Jareš

starší žáci
FC Dolany - TJ Sokol Dub 0 : 2

dorost
FC Dolany - Sokol Bouzov 3 : 2
branky: Goldscheit Michal 2, Sklenář Vít

Vlastní vyhledávání