1.11. FK Nové Sady

03.11.2014 20:24

Nové Sady vyhrály i v Dolanech a pokořily metu čtyřiceti bodů

FC Dolany – FK Nové Sady 0:4 (0:3)

Dolany, Olomouc – Po úvodní polovině sezony panuje na Nových Sadech velká spokojenost. Fotbaloví svěřenci trenéra Karla Trnečky zvítězili ve svém patnáctém vystoupení sezony v Dolanech 4:0 a mají na svém kontě v tabulce krajského přeboru skvělých čtyřicet bodů.

O jejich sobotní výhře na hřišti v Dolanech se rozhodlo již v prvním poločase, který hosté ovládli poměrem 3:0. Hned v šesté minutě dal krásný gól Blaha, druhý zásah přišel z proměněné penalty Navrátila po faulu na Papicu a třetí branku hostů zaznamenal Režný, který dostal míč za obranu a šel sám na gólmana Benčíka, jehož dokázal prostřelit.

„Při vší úctě ke kvalitám soupeře jsme tomu výsledku hodně pomohli. První poločas jsme nezvládli, výkon zůstal hodně za očekáváním. Zřejmě ještě někteří oslavovali státní svátek, jinak si to nedovedu vysvětlit," pousmál se trenér Dolan Petr Máčala.

„Byl to jeden z těch lepších výkonů, které jsme venku podali. V poločase už bylo prakticky po zápase. Ve druhém poločase jsme si to spíš jenom hlídali a Blaha navíc přidal čtvrtý gól," hodnotil vydařený zápas trenér Nových Sadů Karel Trnečka. „Potěšilo mě, že jsme byli konečně kompletní. Bylo vidět, že mužstvo má sílu a je sebevědomé."

Dolany nedokázaly lídra tabulky příliš potrápit. „Ve druhém poločase jsme naši hru zlepšili a dostali se i do dvou šancí. Soupeř vyhrál zaslouženě, tam se není na co vymlouvat. Přístup našich hráčů mě ale velmi zklamal," dodal kouč Dolan Máčala.

Nové Sady si v Dolanech připsaly desátou výhru v řadě, po polovině soutěže mají na svém kontě rovných čtyřicet bodů. „To je super, musíme kluky pochválit a i všechny kolem včetně realizačního týmu. Všechno funguje jak má a po podzimu bude velká spokojenost," vyprávěl trenér Karel Trnečka. „Všem chci poděkovat, že za podzim odvedli perfektní práci," doplnil spokojený trenér.

Branky: 6. a 60. Blaha, 20. Navrátil z pen., 44. Režný. Rozhodčí: Boháč – Zelík, Bartůněk.

Dolany: Benčík – Ješko, Penc, Škoda, Surzyn – Bednář, Lasovský, Bergmann (75. Novák), Grossmann (14. Valenta) – Volf, Boscato (62. Jašek). Trenér: Petr Máčala.

Nové Sady: Svoboda – Kopp, Navrátil, Vacek, Hodis – Alexa (70. Dvorský), Škoda, Dvořák (57. Andreev), Blaha – Papica (75. Maliňák), Režný. Trenér: Karel Trnečka.

Vlastní vyhledávání